Rare Replay verschijnt mogelijk op WiiU?

De hoogtijdagen van Nintendo was toen ontwikkelaar Rare nog aan hun kant stond. Nu komt er een gerucht onze kant op dat het onlangs verschenen Rare Replay wellicht naar de WiiU komt waaien…

Er bestaan namelijk een kans dat het complete oeuvre van Rare, met klassiekers als Battletoads, Banjo-Kazooie en Conker’s Bad Fur Day, naar de WiiU komt. De game is dit jaar verschenen voor de Xbox One en voor nog geen drie tientjes kun jij het oeuvre bezitten.

Ondanks dat deze bundel vorig jaar verscheen voor de Xbox One voelde het voor Nintendo fanboys aan als een klap in hun smoel. Ontwikkelaar Rare is namelijk groot geworden op de NES, de SNES en de Nintendo 64, met games als Donkey Kong Country, Diddy Kong Racing, 007: GoldenEye, Banjo Kazooie en natuurlijk Conker.

Het kan zijn dat daar verandering in kan komen, want toen iemand via Twitter vroeg of Rare Replay ook naar een Ninty console zou komen, antwoordde de eigenaar van Rare Studios, Microsoft het volgende:


Dit klinkt bij ons in de oren of Microsoft er vrede mee zou hebben. Goed nieuws dus voor alle Ninty fanboys. Mocht er meer nieuws hierover verschijnen, wees gerust! Wij zitten er boven op! Om dit gerucht feestelijk af te sluiten, hebben we een trailer van de bundel voor je:

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x