Speel Super Mario Party nu online met vrienden via een gratis update

Nintendo heeft een gratis software-update uitgebracht die een online multiplayerstand toevoegt aan Super Mario Party voor de Nintendo Switch.

Na het downloaden van een gratis software-update, kunnen Super Mario Party-spelers met een Nintendo Switch Online-lidmaatschap online spelen met verre vrienden die de game ook bezitten.

De volgende game-modes zijn online speelbaar met maximaal vier spelers:

  • Mario Party: Kies uit 20 speelbare personages en laat de dobbelsteen rollen om over diverse spelborden te racen. Neem deel aan spannende minigames om munten te verdienen, en geef ze uit aan voorwerpen of sterren. Wie met de meeste sterren eindigt – inclusief de sterren die zijn afgepakt van andere spelers! – wordt tot winnaar gekroond.
  • Partnerparty: Twee spelers moeten als duo samenwerken om de meeste sterren te pakken. Elke speler kan vrij over het bord bewegen om op sterren te jagen, wat volop ruimte biedt voor slimme strategieën en dramatische duels.
  • Minigames: Van de 80 minigames** in de game zijn er zeventig online speelbaar, zodat vrienden en familie tegen elkaar kunnen strijden in tientallen heerlijk hectische minigames.

Tot vier vrienden of familieleden kunnen online samenspelen met één Joy-Con per speler; bijvoorbeeld met één van de twee Joy-Con die bij het Nintendo Switch-systeem worden geleverd. Wanneer elke speler een Joy-Con heeft, zijn de volgende speelsamenstellingen mogelijk:
Twee spelers:

  • Twee Nintendo Switch-systemen, met één speler per systeem;

Drie spelers:

  • Twee Nintendo Switch-systemen, met twee spelers per systeem en de derde speler op een tweede systeem;
  • Drie Nintendo Switch-systemen, met één speler per systeem.

Vier spelers:

  • Twee Nintendo Switch-systemen, met twee spelers per systeem;
  • Vier Nintendo Switch-systemen, met één speler per systeem
Ook interessant
Xbox Game Pass krijgt deze maand nog aantal toevoegingen
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x