Street Fighter 5 krijgt einde van de maand beta met crossplay tussen PC en PS4

Er is al een Street Fighter 5 beta achter de rug, maar ontwikkelaar Capcom heeft bekend gemaakt dat ze er gewoon nog één tegenaan slingeren. Dit word ook nog eens een hele bijzondere, so fasten your seat… uuh.. kung fu belts!

De beta zal speelbaar zijn van 22 t/m 25 oktober op de PS4 en PC, maar wat deze beta bijzonder maakt is dat er actual CROSSPLAY mogelijk zal zijn! Ik vind het erg tof, vooral omdat je met een fighting-game geen voordeel hebt als je PC óf console speelt. Laten we nu maar eens kijken wie er het ‘masterrace’ is, of heb ik het nu verkeerd?!?

Cammy Street Fighter 5

Naast de crossplay zal de béta natuurlijk veel meer omvatten. Denk hierbij aan de player zoekfunctie, leaderboards, ranked matchmaking en het unlocken van spulletjes met in-game currency. Het is alvast aangeraden om niet te gaan grinden voor outfits en je win/loss ratio, want natuurlijk wordt niks van je progressie meegenomen naar de uiteindelijke versie.

Als PC-gamers willen deelnemen aan de beta, moeten ze de game wel alvast pre-orderen op Steam. PS4 gebruikers kunnen zich inschrijven via Playstation Network.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x