The Joker laat zich zien in nieuwe trailer van Suicide Squad: Kills the Justice League

Binnenkort start het eerste seizoen van Suicide Squad: Kill the Justice League en om een indruk te geven is er een nieuwe gameplay trailer verschenen.

Seizoen 1 staat in het teken van The Clown Prince of Crime, ofwel The Joker. Dit is niet dezelfde Joker uit het Batman Arkhamverse. Deze Joker komt uit een alternatieve tijdlijn waar hij lid was van de Suicide Squad. Deze Joker gebruikt een paraplu als wapen en hij is nog niet een super crimineel. Wel is hij nog steeds even mysterieus, gestoord en onvoorspelbaar. Samen met The Joker komt er ook een Elseworld Mayham map naar de game geïnspireerd door The Joker. Tevens zijn er nieuwe verhaalgedreven quests waarmee je huidige vier speelbare personages, in contact komen met The Joker.

Seizoen 1 wordt gedeeld in twee content updates. De eerste lanceert op 28 mei en eindigt met een gevecht tegen een Green Lantern-versie van de villain Brainiac. Dan komt er later een mid season update uit. Deze brengt nieuwe wapens naar de game, een nieuwe type vijand, een veranderende Metropolis city en een baasgevecht tegen een Superman-versie van Brainiac. De in-game shop krijgt nieuwe cosmetics met de lancering van seizoen 1. Ook wordt er een Batte Pass aangeboden met gratis en premium tiers aan beloningen.

Seizoen 1 start op 28 maart en komt met een nieuw speelbaar personage, nieuwe verhalende missies, nieuwe gear en een nieuwe locatie. Deze content wordt gratis beschikbaar gemaakt voor alle spelers. Enkel de cosmetics van de shop en Battle Pass, kunnen gekocht worden met echt geld.

Suicide Squad: Kill the Justice League is verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X | S en PC. 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x