The Legend of Zelda: Skyward Sword maakt zijn opwachting op de Nintendo Switch

Tijdens de afgelopen Nintendo Direct werd ineens een remaster van Zelda Skyward Sword aangekondigd.

De game die oorspronkelijk in 2011 werd uitgebracht voor de Wii, en die een vergrootglas legt op het begin van de The Legend of Zelda-tijdlijn en het ontstaan van het Meesterzwaard, komt naar de Nintendo Switch als The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, met soepelere en intuïtievere besturing en verbeterde framerate en graphics. Bekijk onder het artikel de trailer van de remaster.

Bepaal in deze vernieuwde versie van de game, die draait op 60 frames per seconde, zelf of je de bewegingsbesturing wilt gebruiken met twee Joy-Con-controllers, vergelijkbaar met de originele game, of dat je liever speelt met de knoppenbesturing met een Nintendo Switch-Pro-controller of in de handheldstijl.

Naast de game wordt er een set Joy-Con-controllers met een speciaal ontwerp uitgebracht: de rechter-Joy-Con is ontworpen in de stijl van het Master Sword, terwijl de linker-Joy-Con het motief van een Hyliaans schild heeft. 

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, dat voor het eerst ook volledig in het Nederlands te spelen is, en de speciale Joy-Con-controllers worden op 16 juli uitgebracht voor de Nintendo Switch. Pre-orders voor de game zijn nu gestart in de Nintendo eShop.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x