The Outer Worlds: Murder on Eridanos DLC en patch met next-gen-verbeteringen nu verkrijgbaar

Vandaag hebben Private Division en Obsidian Entertainment Murder on Eridanos uitgebracht, de tweede en laatste DLC voor The Outer Worlds

Murder on Eridanos verhoogt ook het level-limiet met drie en voegt niet alleen nieuwe wetenschappelijke wapens en pantsersets toe, maar ook meer opties om vaardigheden aan te passen. 

Murder on Eridanos is verkrijgbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X (door middel van achterwaartse compatibiliteit), PlayStation 4, Xbox One en pc voor €14,99. Xbox Game Pass-gebruikers ontvangen 10% korting op de DLC. De uitbreiding komt later dit jaar uit op Nintendo Switch.  Murder on Eridanos is ook verkrijgbaar als onderdeel van een Expansion Pass die de eerste DLC Peril on Gorgon bevat, voor €24,99. De DLC voor The Outer Worlds vereist de basisgame en de speler moet voorbij Monarch zijn om toegang te krijgen tot de Murder on Eridanos-content.

Vandaag is er samen met de uitbreiding een update uitgebracht die de framerate-beperking verwijdert voor PlayStation 5 en Xbox Series X. Deze update maakt het ook mogelijk voor spelers die een uitbreiding willen spelen met een opslagpunt na ‘het punt waarop je niet kunt terugkeren’ om een spel te laden aan boord van de Unreliable. Zo kunnen ze de uitbreiding spelen zonder een nieuw spel of personage aan te maken.

Ook interessant
BioWare vertelt meer over grafische verbeteringen Mass Effect Legendary Edition
NL / EN