Het is je misschien ontgaan, maar vandaag gaan de Game Awards 2016 van start. Dit evenement zorgt er ook voor dat we een stortvloed aan nieuwe trailers van games voor onze kiezen krijgen.

Daarom hebben wij in deze feature alle belangrijke gametrailers voor je op een rijtje gezet. Hieronder vindt je onder andere de nieuwe trailers van bijvoorbeeld Death Stranding, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Prey, Mass Effect: Andromeda en meer!

Death Stranding

De nieuwste game van Hideo Kojima roept een heleboel vraagtekens op, maar desalniettemin ziet de nieuwe trailer er ongelooflijk vet uit. Dit keer geen Norman Reedus, maar we krijgen wel Mads Mikkelsen (Hannibal, Dr. Strange) en Guillermo del Toro te zien. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar het eind resultaat…

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Hieronder een prachtige trailer van de aankomende Zelda game, met bijbehorende epische muziek. De trailer zorgt ervoor dat we volgend jaar zeker helemaal los willen gaan in Hyrule. Daarnaast is er ook wat gameplay materiaal opgedoken vanaf The Game Awards 2016!

Prey

Bethesda was ook aanwezig met de aankomende game Prey. We kunnen een creepy game in space gaan verwachten, waar we wellicht wat Dead Space momentjes kunnen verwachten. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd!

Mass Effect: Andromeda

De afgelopen maanden hebben we al een paar spectaculaire cinematische trailers mogen aanschouwen van Mass Effect, maar nu mogen we eindelijk wat gameplay aanschouwen.

Bulletstorm Full Clip Edition

Berichtte we eerst nog dat Gearbox met een nieuwe game zou komen, is dat niet helemaal waar. Tijdens de Game Awards kwamen zij met de remaster van Bullet Storm. Hier zal het ook mogelijk zijn om als Duke Nukem te spelen. Check de trailer hieronder maar eens:

Telltale Games

Naast een nieuw seizoen voor The Walking Dead, komt Telltale Games ook met een serie over Guardians of the Galaxy. Hieronder zie je beide nieuwe trailers.

Lawbreakers

LawBreakers  is de nieuwste liefdesbaby van Cliffy B en al een klein tijdje in ontwikkeling. De game is een first person multiplayershooter en speelt zich af in 2105. In deze tijd breken de agenten en criminelen de wetten van de zwaartekracht. Dit alles nadat er een experiment met de maan flink fout is gegaan.

Halo Wars franchise

Het is tevens ook bekend geworden dat Halo Wars een franchise wordt. Het eerste deel zal een remaster krijgen, en daarnaast krijgen we ook een tweede deel van de RTS game. Op zich wel een welkom iets, aangezien het een beetje stil is geworden in de RTS scene. Hieronder de twee aankondigingen:

En nog wat andere games

Daarnaast zijn er nog wat andere trailers opgedoken tijdens de Game Awards, die je gewoon rustig even hier kan bekijken.

 

Laat een antwoord achter