Ubisoft heeft Ghost Recon: Frontline en Splinter Cell VR gecanceled

Ubisoft heeft tijdens het bekend maken van zijn kwartaalcijfers aangekondigd dat er vier games zijn geannuleerd. Hier vallen Splinter Cell VR en Ghost Recon: Frontline onder.

Dit nieuws kwam naar buiten tijdens het bekendmaken van Ubisoft zijn kwartaalcijfers. Splinter Cell VR werd in 2020 aangekondigd tijdens de lancering van de Oculus Quest 2, maar van deze game is nooit werkelijk informatie verschenen. Ubisoft kondigde toen ook een VR-game aan welke gebaseerd zou zijn op de Assassin’s Creed-franchise, maar hier is geen woord over gerept.

Daarnaast heeft Ubisoft ook Ghost Recon: Frontline geannuleerd. Deze free-to-play battle royale-game werd vorig jaar aangekondigd, maar tijdens diverse technische tests reageerden spelers over het algemeen negatief over deze game.

De andere twee geannuleerde games waren nog niet publiekelijk aangekondigd, waardoor het niet duidelijk is over wat voor games het gaat.

Als laatste gaf Ubisoft tijdens de kwartaalpresentatie aan dat Avatar: Frontiers of Pandora en een kleinere, nog onaangekondigde game uitgesteld zijn naar het volgende fiscale jaar. Deze loopt van april 2023 tot en met maart 2024.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x