Visions of Mana zal hoogstwaarschijnlijk een Xbox Game Pass release krijgen

Afgelopen januari hield Microsoft zijn Xbox Developer Direct-presentatie en hier werden een aantal nieuwe aankomende games onthuld, waaronder de nieuwe RPG Visions of Mana.

De kans is zeer groot dat Visions of Mana mogelijk een Xbox Game Pass release gaat worden. Dat blijkt namelijk uit de broncode van de officiële Xbox website. Hoewel Visions of Mana enkel is aangekondigd als een game die onder andere op Xbox-consoles gaat verschijnen, staat er op de officiële Xbox website:  “coming soon to Xbox Series X/S and Game Pass.”.

Nadat dit viraal ging op sociale media en forums zoals ResetEra en NeoGaff, heeft Microsoft de tekst snel weggehaald. De kans bestaat dat het hier gaat om een fout door een web designer en dat het nu is aangepast.

De kans is echter groter dan Microsoft en Square-Enix een deal hebben voor Visions of Mana en dat de game ergens in de toekomst op Xbox Game Pass gaat verschijnen. Microsoft en Square-Enix zijn bezig met een relatieherstel. Zo verscheen Xbox-baas Phil Spencer afgelopen jaar op het podium tijdens een Final Fantasy 14-evenement. Final Fantasy 14 komt volgende maand naar Xbox-consoles en ook Visions of Mana werd aangekondigd voor Xbox. De CEO Van Square-Enix beloofde afgelopen jaar meer games te gaan uitbrengen op Xbox-consoles.

Visions of Mana moet ergens aankomende zomer verschijnen voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x