Als we David Vonderhaar, een van de grote namen achter de Call of Duty: Black Ops games, mogen geloven zal de aankomende Call of Duty game weinig futuristische elementen bevatten.

De beste man heeft namelijk bevestigd dat de volgende Call of Duty game geen jetpacks zal bevatten. Dit wil natuurlijk nog niets zeggen over de setting van de aankomende game. Maar naar eigen zeggen heeft hij nog steeds af te rekenen met een posttraumatische stressstoornis na de vele negatieve reacties van fans op de jetpacks die in Black Ops 4 zaten.

Toch is het wel interessant om te weten dat de nieuwe Call of Duty geen jetpacks zal bevatten, want op die manier krijgen we wel een hint naar de setting van de nieuwe game.

Als we bepaalde betrouwbare bronnen mogen geloven, zal de Call of Duty van 2020 een reboot moeten worden van de originele Black Ops. Een naam is nog niet bekend, maar dezelfde bronnen geven aan dat zowel Black Ops als Black Ops V een kans maken als ondertitel.

Volgens de bronnen zou de game zich afspelen tijdens de Koude Oorlog en zich uitstrekken over meer dan 40 jaar, inclusief de Vietnamese en Koreaanse oorlog. Voorts zou de nieuwe game nog grimmiger en gruwelijker zijn dan Call of Duty: Modern Warfare van 2019, dat op zich al een hardere weergave wilde zijn van oorlogsvoering.

Om werkelijk zeker te zijn van wat voor setting en game de nieuwe Call of Duty gaat worden, zullen wij moeten wachten op een officiële aankondiging van Activision.

Laat een antwoord achter