VR-game Arizona Sunshine krijgt vandaag een grote grafische update voor de Oculus Quest 2

Vertigo Games, een Nederlandse ontwikkelaar van virtual reality games, en Jaywalkers Interactive maken bekend dat de nieuwe, geüpdatete versie van Arizona Sunshine voor de Oculus Quest 2-headset vanaf vandaag beschikbaar is.

De originele game verscheen in 2016, in de eerste maand van release leverde de game wereldwijd $1.4 miljoen op en kan worden gezien als een van de grootste hits in de wereld van virtual reality gaming. De gratis update die vandaag wordt uitgebracht bevat onder andere visuele verbeteringen en ondersteunt cross-platform-multiplayer binnen het Oculus Quest-ecosysteem. 

Arizona Sunshine is een first person shooter die speciaal is ontwikkeld voor virtual reality. In de game neem je het op tegen hordes zombies en kan je de post-apocalyptische wereld met volledige vrijheid verkennen. Waan je in een dorre woestijn, verlaten mijnschachten of verraderlijke kloven, trek je wapen door middel van echte bewegingen en schiet met scherp op hordes hongerige zombies. Wordt het je te heet onder de voeten? Schakel dan online de hulp in van maximaal drie vrienden en ga samen de strijd aan.

Arizona Sunshine biedt ongekend VR-realisme dankzij verwoestbare omgevingen, mutilatie bij zombies en cinematische, meeslepende ervaringen. Met de nieuwe update wordt dit realisme nog meer versterkt.

De upgrade is gratis voor iedereen die al beschikt over Arizona Sunshine op Oculus Quest. De upgrade naar Oculus Quest 2 behoudt cross-platform-multiplayer binnen het Oculus Quest-ecosysteem en biedt tegelijkertijd nog angstaanjagendere zombies en gehele visuele verbeteringen. Een aantal visuele verbeteringen is ook beschikbaar voor spelers op de originele Oculus Quest.

  • De visuele upgrades voor Arizona Sunshine op Oculus Quest 2 bevatten:
  • HD zombies met volledige ragdoll physics: nóg lelijkere zombies
  • Een verrijkte wereld: bloedspetters, meer begroeiing, vogels, vernietigbaar glas en extra achtergrond zombies
  • Real-time sniper scopes
  • Dynamische belichting en shaders (spiegelende en normale maps)
  • Gehele visuele verbeteringen*

* De upgrade is ook beschikbaar voor spelers op Oculus Quest 1.

De gratis upgrade voor Arizona Sunshine is vanaf nu beschikbaar voor het Oculus Quest-platform en bevat alle content die tot op heden is uitgebracht, inclusief alle Horde Mode-updates. Ook de uitbreidingen Dead Man DLC en The Damned DLC zijn gratis geüpgradet. Alle content ondersteunt cross-platform-multiplayer binnen het Oculus Quest-ecosysteem. 

Ook interessant
Star Wars Jedi: Fallen Order heeft next-gen upgrade gekregen
NL / EN