Een gratis demo van Watch Dogs 2 is nu te downloaden op PlayStation 4 en vanaf 24 januari 2017 op Xbox One. Op 24 januari verschijnt ook de eerste extra content, de T-Bone contentbundel, voor Xbox One en PC.

De gratis demo van Watch Dogs 2 geeft enthousiaste gamers en nieuwkomers de kans om 3 uur lang gratis content te spelen. Dit omvat niet alleen drie online multiplayermodi, waaronder “Hacking Invasion”, “Bounty Hunter” en coöp voor 2 spelers, maar ook verhaalmissies en zijactiviteiten. Je kunt op ieder moment beslissen om Watch Dogs 2 aan te schaffen, waarna je meteen kan doorspelen in de volledige game, zonder iets extra’s te moeten downloaden.

In de gratis demo van Watch Dogs 2 krijg je de kans om de volledige San Francisco Bay Area te ontdekken. Tevens mag je experimenteren met alle gadgets, wapens en geavanceerde hacking-opties in de game. Je bepaalt dus zelf of je ongezien verboden gebieden betreedt of juist voor de volle aanval zal gaan.Kies uit talloze opties, drones, radiografisch bestuurbare auto’s en wapens, en zie hoe dit invloed heeft op de stad om hen heen.