2K en Gearbox kondigen Borderlands spin-off Tiny Tina’s Wonderlands aan

Uitgever 2K Games en ontwikkelaar Gearbox Entertainment kondigen vandaag aan dat Tiny Tina’s Wonderlands – een geheel nieuw avontuur vol fantasie dat zich afspeelt in een onvoorspelbare wereld vol eigenzinnigheid, verwondering en krachtige wapens – begin 2022 uitkomt.

In deze epische high fantasy-versie van het shooter-genre kunnen spelers hun eigen multiclass-helden creëren en aanpassen terwijl ze zich een weg banen door bizarre monsters en kerkers vol schatten op een zoektocht om de tirannieke Dragon Lord te stoppen. Kogels, magie en zwaarden botsen in een chaotische fantasiewereld die tot leven wordt gewekt door de uiterst onvoorspelbare Tiny Tina, die de regels bepaalt, de wereld in een oogwenk verandert en spelers op hun reis begeleidt.
 
Tiny Tina’s Wonderlands is een volledige standalone ervaring met een rijke, verhaalgedreven co-op campagne voor maximaal vier spelers, evenals herhaalbare end-game content. In een gloednieuwe trailer die gisteren werd vrijgegeven, toonden 2K en Gearbox de unieke thema’s van het spel, de fantastische setting en de cast van bekende sterren.

Wonderlands is een hoogtepunt van meer dan een decennium aan-en-uit ontwikkeling bij Gearbox Software naar een Role-Playing Shooter die zich afspeelt in een fantasie-universum. Voor mij is het brengen van echte Borderlands-geweren om draken, skeletten, kobolden en meer te bevechten in een originele fantasiewereld die is bedacht door de dodelijkste dertienjarige van het heelal, Tiny Tina, als een nieuwe, volwaardige AAA-videogame een droom die uitkomt.”

Randy Pitchford, Executive Producer en oprichter Gearbox Entertainment

De spelers worden vergezeld door de eigenzinnige kapitein Valentine (Andy Samberg), de door regels geobsedeerde robot Frette (Wanda Sykes) en de geliefde, bommengoochelende Tiny Tina (Ashly Burch), die als gids dient voor de spelers in dit buitengewone tabletop-rijk waar regels zelden gelden. Tijdens hun zoektocht om de Dragon Lord (Will Arnett) te verslaan, ontmoeten de spelers een cast van sympathieke buitenbeentjes zoals een luit zwaaiende Bardbarian en hun eigen Fairy Punchfather.

“Tussen het ontwikkelingstalent bij Gearbox en de onmiskenbare sterrenkracht van de cast, kunnen we niet enthousiaster zijn over deze game. We zijn altijd op zoek naar boeiende ideeën en manieren om voort te bouwen op de kracht van onze bestaande IP, dus we zijn blij om te helpen een gepassioneerd team van creatieven samen te brengen met een wereld en een personage dat zeker zal resoneren, niet alleen bij onze fans van oudsher, maar ook bij nieuw publiek.”

David Ismailer, President bij 2K

Tiny Tina’s Wonderlands komt ergens begin 2022 beschikbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC.

Ook interessant
Peppa Pig krijgt een gloednieuwe console videogame die deze herfst verschijnt
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x