Eerste details van Season 1 Modern Warfare II bekend gemaakt

In een nieuwe blogpost heeft Infinity Ward alle details van het eerste seizoen van Modern Warfare 2 onthuld.

Het eerste seizoen van Modern Warfare 2 introduceert twee nieuwe maps afkomstig uit Modern Warfare uit 2019, Shoot House en Shipment. Eerstgenoemde wordt beschikbaar bij de lancering van seizoen één, terwijl Shipment later in het seizoen wordt toegevoegd. Ook speelt Shipment zich op een ander schip af en hint de ontwikkelaar ernaar dat spelers in deze versie ook kunnen verdrinken.

De update bevat ook een aantal nieuwe Special Ops-missies. Een van deze missies, High Ground, is direct speelbaar en verdeelt spelers onder in twee teams. De ene speler bestuurt een aanvalshelikopter, terwijl de andere speler op de grond probeert te overleven met zijn steun vanuit de lucht. Tijdens het seizoen wordt ook de eerste Raid toegevoegd, een nieuw soort missie waarbij drie spelers verschillende gameplayelementen voorgeschoteld krijgen. 

Bij de start van seizoen één wordt er ook een Tier 1 speellijst aan het spel toegevoegd, wat eigenlijk hetzelfde is als de Hardcore-mode uit voorgaande games. Verder komt er een nieuwe battle pass waar spelers met behulp van tokens zelf kunnen kiezen wat ze eerst willen ontgrendelen.

Daarnaast bevat seizoen één vier nieuwe wapens, ook afkomstig uit Modern Warfare 2. Het Victus XMR scherpschuttersgeweer, de BAS-P SMG, de Chimera aanvalsgeweer en het M13B aanvalsgeweer. Ook zijn er zes nieuwe operators: Zeus, Klaus, Gaz en de voetballers Neymar, Pogba en Messi.

Het eerste seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 2 zal op 16 november gelanceerd worden. De game is reeds verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x