Resident Evil Zero HD Remaster releasedatum bekend

Resident Evil is een serie die al een lange tijd meedraait. Dat is wellicht ook de reden waarom Capcom de reeks aan het remasteren is, omdat er complete generaties zijn die het begin van de reeks nooit gespeeld heeft. Zo verschijnt begin 2016 Resident Evil Zero HD.

De game, Resident Evil Zero HD Remaster, komt op 19 januari uit voor Playstation 4, Xbox One, Playstation 3, Xbox 360 en PC. Dit heeft Capcom bevestigd op de Unity blog.

De Remaster gaat 19,99 euro kosten en is aan te schaffen via de PlayStation Store, de Xbox Store en uiteraard Steam. Wat kunnen we verwachten in deze remaster? Nou wat te denken van verbeterde graphics en een nieuwe modus genaamd Wesker Mode. Hierin kun je het verhaal spelen als de antagonist Albert Wesker.

Dat is nog niet alles, want Capcom heeft de pre-order kostuums voor de remaster getoond. Billy krijgt een Wolf Force-outfit en Rebecca is te zien in een cheerleader kostuum. Deze kostuums zijn beschikbaar voor alle platformen, met uitzondering van de Xbox 360 versie van het spel. Waarom deze hier ontbreekt is onbekend.

Op 22 januari komt de Resident Evil Origins Collection uit. Dit is een fysieke editie die zowel Resident Evil Zero als Resident Evil HD bevat. De review van deze laatste titel kun je HIER in alle rust even terug lezen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x