Super Smash Nintendo Direct Galore

Denk je aan Super Smash Bros dan denk je aan een enorme hoeveelheid characters die een potje met elkaar op de vuist gaan. Vanaf vannacht moet je dit beeld een beetje bijstellen naar een enorme hoeveelheid characters + 3. Nintendo heeft in de afgelopen Nintendo Direct bekend gemaakt dat er nieuwe personages op komst zijn voor Super Smash Bros. Wii U en 3DS

Ten eerste zal Cloud worden toegevoegd aan de lijst, natuurlijk bekend van Final Fantasy VII en als het goed is, is deze vandaag al te downloaden. Bij Cloud wordt ook de “Midgar” stage uit FF7 toegevoegd aan de. Identificeer je jezelf liever met een badass bitch in een strak pakje of heb je er altijd met een bitch willen spelen, dan kan ik verklappen dat ook Bayonetta in de game zal worden toegevoegd. Ook Bayonetta kan niet zonder haar level, daarom is de Umbro Clocktower tegevoegd als haar domein. Daarnaast wordt ook Corrin toegevoegd aan de lijst, de we in de toekomst ook kunnen gaan leren kennen van de 3DS game “Fire Emblem Fates” Corrin krijgt zowel een vrouwelijke als mannelijke variant.

Hier dan in het kort de DLC, prijs en tijdstip wanneer het verkrijgbaar is:
Cloud + Midgar level: Nu voor 6 euro
Bayonetta + Umbra clocktower:
Februari 2016 voor 6 euro
Corrin:
Februari 2016 voor 5 euro

Toch hoeven we in de toekomst niet te vrezen dat er nog veel meer characters met elkaar op de vuist gaan. De DLC campagne loopt tot een eind, aldus game director Masahiro Sakurai. Persoonlijk zou ik de tafel van het kerstdiner een ideale stage vinden voor een goede knokpartij, maar dat zit er dus waarschijnlijk niet meer in. Wil je de hele Nintendo Direct over Super Smash Bros terugzien , klik dan hier.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x