De vakantie is ondertussen weer voorbij en de dagelijkse sleur van werk, school, boodschappen, huishouden en de kerstversiering opruimen is weer begonnen. Kortom de drukke dagen na de feestdagen. Mocht je toch wat tijd overhouden dan is de AGDQ-marathon wel wat.

Het “Awesome Games Done Quick” event is een online stream/marathon waarin verschillende talentvolle gamers er alles aan doen om zo snel mogelijk door een spel heen te werken. Hierbij worden glitches en manipulaties niet gespaard. Dit alles met als doel om geld op te halen voor het goede doel: tegen die verschrikkelijke ziekte die kanker heet. Werkelijk alle soorten games komen voorbij waarbij de meeste tegen wereldrecord aan worden uitgespeeld. Meer informatie en de stream vind je op hun website hier. Het schema van de games die gespeeld worden (aangepast naar onze tijdzone) vind je hier.

Het hele event duurt een week en is gisteravond begonnen met onder andere een blokje Kirby, Super Monkey Ball en Super Mario 64, maar gelukkig blijft er nog genoeg over voor de rest van de week.

Laat een antwoord achter