Bomvolle content patch van Diablo 3 verschijnt voor 15 januari

Had Eunchul ons laatst al ingelicht over de aankomende patch voor Diablo 3, nu komt Blizzard met de aankondiging dat de content volle patch vóór 15 januari gaat verschijnen.

De community manager van Diablo, Brandy Camel, laat weten dat Blizzard over het algemeen op dinsdag patches uitbrengt, maar dat dit nooit helemaal zeker is. Daarom wordt er gezegd dat de patch voor 15 januari uitkomt op zowel de Xbox One, PlayStation 4 als PC .

Patch 2.4 bevat een nieuw gebied genaamd Greyhollow Island, met compleet nieuwe vijanden. Dit gebied verlengt het verhaal echter niet. Het gebied is ontworpen voor de Adventure-modus, waarin spelers gebieden opnieuw en opnieuw spelen. Daarom is Greyhollow Island geoptimaliseerd voor meerdere speelsessies.

Daarnaast worden er speciale kerkers toegevoegd aan de game. Hierin zitten speciale uitdagingen die met een specifieke uitrusting te maken hebben. Ook worden er veel nieuwe legendary items en krachten toegevoegd. Een complete lijst met toevoegingen en aanpassingen is op Battle.net te vinden. Check hieronder in ieder geval even de trailer!

Ook interessant
UPDATED | EA kan hele hoge boetes krijgen vanwege lootboxen in FIFA
NL / EN