Tropico 5 krijgt Complete Edition

Begin 2014 mochten we weer de dictator uithangen in Tropico 5, en nu anno 2016 mogen we weer aan de slag met de game dankzij het uitkomen van de Complete Edition van de game! Deze zal bomvol zitten met alle uitgekomen DLC en toevoegingen om je weer volop te vermaken.

Jij, als El Presidente, neemt als allereerst controle over het beruchte eiland Tropico tijdens de vroege koloniale tijden en vervolgens leidt je het door verschillende tijdperken heen als de wereld om je heen blijft veranderen! Neem het voortouw in zowel de verandering van behoefte van je volk, als andere overheden en leg de bodem voor je eigen dynasty!

Je kan je eigen leden van je uitgebreide familie promoten naar verschillende machtsposities, van ambassadeur tot bevelvoerende generaal tot aan opperheerser! Hierdoor zorg je ervoor dat jouw nalatenschap voort blijft bestaan. Terwijl je macht and rijkdom groeit, zullen ook de bedreigingen tegenover je eiland groeien! Kan jij beide Wereld Oorlogen overleven, floreren tijdens de Grote Depressie en heersen als een echte dictator tijdens de Koude Oorlog? En vervolgens je land door moderne tijden en daar voorbij leiden? Ieder tijdperk brengt zijn eigen mogelijkheden en uitdagingen met zich mee, van de 19e tot aan de 21ste eeuw.

Kenmerken

  • THE COMPLETE COLLECTION – Bevat de volledige versie van Tropico 5 inclusief de 2 expansie pakketten Espionage en Waterborne en alle 10 DLC pakketten (The Big Cheese, Mad World, Generalissimo, Joint Venture, Surf’s Up, Gone Green, Supervillain, Inquisition, Super Computer en T-Day). 

  • DE TIJDPERKEN – Begin je eigen heerschappij tijdens de koloniale tijden, overleef de Wereld Oorlogen en Grote Depressie, wees een dictator tijdens de Koude Oorlog en leidt je volk door moderne tijden en daar voorbij! 

  • DE DYNASTY – Elk lid van je uitgebreide familie is aanwezig op het eiland en je kunt ze aanwijzen als manager, ambassadeur of zelfs generaal. 

  • ONDERZOEK EN VERNIEUW – Versterk je natie door nieuwe gebouwen, ontwikkelingen en middelen te ontdekken. 

  • GEAVANCEERD RUILSYSTEEM – Stuur een globale vloot aan en gebruik je schepen om handelsroute veilig te stellen om zo import en export te optimaliseren. 

  • ONTDEK JE EILAND – Ontdek wat er te ontginnen is op je eigen eiland! Stuur onderzoekers naar nieuwe gebieden maar wees op je hoede voor vijandige stammen en dieren 

  • VOLLEDIG NIEUWE ART – Alle artwork is opnieuw gemaakt om Tropico 5 een nieuwe unieke visuele identiteit te geven 

  • CO-OPERATIVE EN COMPETITIEVE MULTIPLAYER – Tot 4 spelers kunnen hun eigen stad en economie bouwen op een willekeurig eiland. Spelers kunnen ervoor kiezen om middelen te delen of om oorlog aan elkaar te verklaren

De Complete Edition van Tropico 5 zal verschijnen op 29 januari voor de PC.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x