Season Pass details onthuld van The Division

Op dit moment kunnen een flink aantal gelukkige gamers de beta van Tom Clancy’s: The Division spelen. Vanavond om 20.00uur gaan wij op Twitch helemaal los met de game, maar daarnaast heeft Ubisoft ook het een en ander bekend gemaakt over de Season Pass van de game.

Ubi meldt namelijk, dat we meerdere gratis updates kunnen verwachten. Dit samen met nieuwe features en functionaliteiten. De grootste vernieuwing is dat er drie grote uitbreidingen op de planning staan.

Deze gratis updates zijn uiteraard beschikbaar voor alle spelers en bevatten nieuwe modi, waaronder co-op modi met waardevolle beloningen. De drie betaalde uitbreidingen horen bij de Season Pass en verschijnen verspreid over het jaar, waarbij het avontuur verder gaat en jouw speler progressie kan boeken met nieuwe uitrusting, content en gameplay. Hieronder een beschrijving van deze expansions.

Uitbreiding I: Underground
  • De eerste grote uitbreiding opent een nieuw gebied, waar spelers met maximaal drie vrienden kennismaken met de onbekende onderwereld van New York City.

Uitbreiding II: Survival

  • In deze uitbreiding verandert de hele map in een Dark Zone voor een hardcore multiplayerervaring. Meer informatie binnenkort.

Uitbreiding III: Last Stand

  • Meer informatie binnenkort.

Season Pass-houders krijgen bij de release tevens een Sawed-off Shotgun, exclusieve outfits, wapenskins en maandelijkse exclusieve content en speciale evenementen. Deze Season Pass zit automatisch bij de Gold Edition en Sleeper Agent Edition van The Division, daarnaast kun je nog meedingen voor de lopende beta op de Xbox One en de beta die vandaag is gestart op de PlayStation 4 en PC.

Ook interessant
Check de twee werelden van The Medium
NL / EN