Aantal Modern Warfare III multiplayer maps zijn nu al offline gehaald

Het is algemeen bekend dat er Modern Warfare III een hoop oude maps zijn te vinden die hun oorsprong vinden in Modern Warfare 2 (2009), welke zeer geliefd zijn bij fans.

Toch zorgen een aantal van deze maps juist voor frustratie en Activision heeft dan ook bepaalde maps offline gehaald uit de game. Het gaat om de maps Quarry, Rundown en Scrapyard in de Hardpoint-modus. Het blijkt namelijk dat de maps last hebben van ‘unfavourable spawns’. Dat is een nette manier om te omschrijven dat spelers constant op dezelfde locatie weer spawnen. Tegenstanders kunnen daardoor constant dezelfde plek onder vuur nemen, waardoor het andere team geen enkele kans heeft om normaal te kunnen spelen.

Het is geen goed begin voor Modern Warfare III, dat de afgelopen tijd al flink onder vuur heeft gelegen. De campagne van de game wordt niet bepaald lovend ontvangen en is binnen drie tot vier uur uit te spelen.

De oorzaak hiervan lijkt ook duidelijk te zijn, want volgens Jason Schreier van Bloomberg is de ontwikkelingscyclus van Modern Warfare III slechts 18 maanden geweest. Dat is de helft van de tijd die normaal wordt uitgetrokken voor een Call of Duty-game.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x