Activision kondigt RICOCHET Anti-cheat aan: een nieuw initiatief voor Call of Duty

Valsspelen in Call of Duty is frustrerend voor spelers, ontwikkelaars en de hele gemeenschap. Activision gaat in de toekomst nieuwe stappen ondernemen, dankzij een nieuw Anti-Cheat systeem!

Activision geeft zelf aan grote vooruitgang geboekt te hebben geboekt bij het bestrijden van dit hardnekkige probleem dat zo velen treft, en het bedrijf wist al enige tijd dat er meer aan gedaan moest worden.

Met trots introduceren zij dan ook RICOCHET Anti-Cheat, een robuust anti-cheat systeem dat wordt ondersteund door een team van toegewijde professionals die zich richten op het bestrijden van cheaten in een game.

Het RICOCHET Anti-Cheat-initiatief is een veelzijdige aanpak om bedrog te bestrijden, met nieuwe server-side tools die analyses controleren om bedrog te identificeren, verbeterde onderzoeksprocessen om cheaters uit te roeien, updates om de accountbeveiliging te versterken, en meer. De back-end anti-cheat beveiligingsfuncties van RICOCHET Anti-Cheat worden samen met Call of Duty: Vanguard gelanceerd, en later dit jaar met de Pacific-update voor Call of Duty: Warzone .

Naast serververbeteringen die met RICOCHET Anti-Cheat worden geleverd, is er een nieuwe PC-driver op kernelniveau, intern ontwikkeld voor de Call of Duty-franchise en als eerste gelanceerd voor Call of Duty: Warzone. Deze driver helpt bij het identificeren van cheaters en versterkt de algehele serverbeveiliging. Het stuurprogramma op kernelniveau wordt later dit jaar gelanceerd naast de Pacific-update voor Warzone .

Hoewel de kerneldriver, die slechts een onderdeel is van RICOCHET Anti-Cheat, op PC zal worden uitgebracht, zullen consolespelers die via cross-play spelen tegen spelers op PC ook profiteren. Het stuurprogramma op kernelniveau wordt later uitgebracht voor Call of Duty: Vanguard .

De inzet van het RICOCHET Anti-Cheat-team is het meedogenloze streven om valsspelers tegen te gaan. Activision is toegewijd en vastbesloten om het RICOCHET Anti-Cheat-systeem in de loop van de tijd te ontwikkelen, en vechten voor een gemeenschap die hun game-ervaring niet willen bederven.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x