Al je Nintendo helden een eigen film

 

 

 

We weten uiteraard al enkele maanden dat Sony een Mario-film wil maken. Na de beschikbaarheid van alle e-mails en interne communicatie van Sony kunnen we jullie nog gelukkiger maken. Mario is niet de enige held die volgens Sony’s filmstudio een eigen film verdiend.

Sony Pictures heeft gesproken over het produceren van films gebaseerd op Mario, Donkey Kong, The Legend of Zelda, Super Smash Bros. en zelfs Pokémon, die geen onbekende is in de wereld van de animatiefilms. Als we het hebben over Super Smash leek het Sony  interessant Amiibo er bij te halen: een exclusieve Amiibo die je bij je bioscoopbezoek ontvangt?

Buiten Nintendo om heeft Sony echter ook genoeg andere game-franchises op het oog. Zo worden Sonic the Hedgehog, Metal Gear Solid en BioShock genoemd, evenals Sony’s eigen Uncharted en Gran Turismo. Eén ding moge duidelijk zijn: Sony’s filmafdeling zit niet stil.

Sony heeft echter niet alleen Nintendo op het oog. Zo zijn er ook geluiden met betrekking tot Sonic the Hedgehog, Metal Gear Solid en BioShock. Ook Sony’s eigen Uncharted en Gran Turismo worden genoemd. Het lijkt erop dat Sony’s filmafdeling zichzelf verveeld. maar nu worden zij kei en kei hard aan het werk gezet.

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x