Bekroond sci-fi avontuur 13 Sentinels: Aegis Rim verschijnt in september voor PlayStation 4

Het epische sci-fi mystery 13 Sentinels: Aegis Rimvan Vanillaware wordt in Japan alom geprezen en zal in Nederland op 22 september exclusief voor de PlayStation 4 verschijnen. 

13 Sentinels: Aegis Rim is ontwikkeld door de verhalenvertellers achter Odin Sphere en Dragon’s Crown, en voert de speler mee op een even spannende als mysterieuze reis door tijd, ruimte en mensheid, via maar liefst 13 met elkaar verweven verhalen.

Vandaag werd ook bekendgemaakt dat op de dag van de release een patch met Engelse voice-overs verschijnt. Terwijl spelers in dit verhalende avontuur door de tijd reizen om mysteriën te ontrafelen, kunnen ze genieten van meeslepende voice-acting,  adembenemende art en razendsnelle, tactische top-down-gevechten. Rust je Sentinels uit met een arsenaal aan speciale mechwapens, en vecht voor de mensheid!

Je kunt de game nu pre-orderen bij fysieke winkels, wat wordt beloond met een exclusief artbook, vol met de prachtige, schilderachtige illustraties waar Vanillaware om bekend staat. Binnenkort komt er in de PlayStation Store ook een digitaal artbook beschikbaar voor digitale pre-orders.

Over 13 Sentinels: Aegis Rim

Vanillaware,de verhalenvertellers achter Odin Sphere en Dragon’s Crown, werken aan een episch sci-fi-mysterie dat zich uitstrekt over dertien met elkaar verweven verhalen.
Ontdek de waarheid en duik in een zijwaarts scrollend 2D-avontuur met prachtige art en omgevingen. Lever strijd met de kaiju in razendsnelle, top-down-gevechten. Pas de Sentinels aan met je eigen arsenaal mechsuit-wapens, en strijd voor de mensheid!

Kenmerken:

  • Oogstrelend vormgegeven in Vanillaware’s kenmerkende, handgetekende stijl
  • Ontdek een diepgaand verhaal via visioenen uit het verleden en de toekomst
  • De doomsday-klok tikt. Meld je aan als Sentinel-piloot, pas je mech aan, en strijd tegen hordes kaiju in tactische top-down-gevechten

13 Sentinels: Aegis Rim wordt in Japan alom geprezen en won tal van prijzen. Hieronder een overzicht van de prijzen en eervolle vermeldingen die de game in Japan heeft gekregen:

  • Japan Game Awards 2019, winnaar Future Division
  • Famitsu Dengeki Game Award 2019, Best Scenario Award & Best Adventure Award (2 categorieën)
  • Japan Otaku Awards 2019, hoofdprijs
  • IGN Japan Game of the Year 2019, 6e plaats
  • IGN Japan User’s Choice 2019, 2e plaats
  • Weekly Famitsu (PS4 Special Feature, verschenen op 12 maart 2020), 10e plaats in rijtje “PS4 Must-Play Titles,” samengesteld uit alle PS4-games ooit verkocht
  • 51st Seiun Award, media-categorie, nominatie
https://www.youtube.com/watch?v=fsu0gHzy84M
Ook interessant
Square Enix stelt opnieuw Outriders uit
NL / EN