Daniel Ricciardo kan niet wachten op EA SPORTS F1 24 in nieuwe video

EA SPORTS heeft zich verenigd met de beroemde F1-coureur, Daniel Ricciardo, en heeft een frisse, luchtige video uitgebracht ter voorbereiding op de volledige onthulling van F1 24.

Deze tong-in-cheek inhoud is het meest recente resultaat van een reeks samenwerkingen tussen EA SPORTS en Daniel Ricciardo, bekend om zijn indrukwekkende racevaardigheden, boeiende persoonlijkheid en aanstekelijk gevoel voor humor. In de video zien we de Australische coureur op de set tijdens de opnames voor de aankomende aankondiging van F1 24, maar dingen gaan niet helemaal zoals gepland. Bekijk de video via: https://www.instagram.com/p/C4imlO0NUSr/

Doe mee met Daniel en wees een van de eersten die de sensatie van EA SPORTS F1 24 ervaart. Spelers van F1 23 die F1 24 vooraf bestellen, kunnen genieten van de nieuwe teamauto’s en -ontwerpen van Alpine, Haas, McLaren en Williams uit 2024 in de Time Trial, naast tot drie dagen vroege toegang, een tweede golf van nieuwe seizoensontwerpen die eind april verschijnen, en aanvullende items die beschikbaar zijn bij de lancering.

F1 24 wordt op 31 mei gelanceerd op PlayStation 5, Xbox Series X | S, PlayStation 4, Xbox One en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x