Apex Legends release op Nintendo Switch komt er wellicht snel aan

Het is alweer enige tijd geleden dat Apex Legends voor de Nintendo Switch is aangekondigd. Toch is er weinig info vrijgegeven over de release.

Vandaag is er een classificatie vrijgegeven van de ESBR. Dit is een beoordeling voor welke leeftijden een game geschikt is, en betekend vaak dat een release van een game heel snel zal naderen. Het zou dus kunnen zijn dat Apex Legends voor de Switch niet heel lang meer op zich laat wachten.

Daarnaast is de crossplay feature van de game op dit moment in de beta fase en nadert het einde van Season 6 al snel. Wij schatten dan ook in dat de Nintendo Switch-versie ergens rond de lancering van Season 7 zal plaats vinden.

Ook heeft ontwikkelaar Respawn Entertainment een nieuwe video online gegooid waarin de ‘champion edition’ van de game wordt onthuld. Deze editie bevat onder andere drie exclusive legendary personage skins, drie gun skins en een charm voor je wapen, 1000 Apex coins en alle negen personages, inclusief de nog het nog te onthullen personage uit Season 7.

Apex Legends is gratis verkrijgbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

Ook interessant
Fall Guys: Ultimate Knockout lanceert seizoen 3 op 15 december
NL / EN