Assassin’s Creed Chronicles: India vanaf vandaag beschikbaar

Vanaf vandaag is Assassin’s Creed Chronicles: India wereldwijd verkrijgbaar als download. Het tweede deel uit de Assassin’s Creed Chronicles is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

In de 19e eeuw stond India nog onder Brits bestuur en bereikten de spanningen tussen het Sikh Rijk en de Britse Oost-Indische Compagnie hun hoogtepunt. Op dit belangrijke moment in de wereldgeschiedenis bereikt een Meester Tempelier het land, op zoek naar de legendarische Koh-i-Noor diamant.

Als de slimme, charmante en sluipende Meester Tempelier Arbaaz Mir zul je snel moeten handelen om de diamant veilig te stellen voor de Brotherhood. Ook zul je een mysterieuze zwarte doos moeten terugstelen die aan de Assassin Order toebehoorde. Daarnaast is het aan jou om te ontdekken wat het doel van de Tempeliers is. Daarmee breng je niet alleen je liefdesrelatie met Prinses Pyara Kaur in gevaar, maar ook haar veiligheid.

Om dit avontuur tot een goed einde te brengen ben je in Assassin’s Creed Chronicles: India uitgerust met gloednieuwe wapens, waaronder de Talwar (een gekromd zwaard) en de Chakram (een rond werpwapen). Je gevechten worden zo nog intenser, waarbij moves als de nieuwe double kill, helix strike en silent takedown nog meer schade aanrichten. Je bewegingsvrijheid is groter dan ooit, waardoor je een verwoestend spoor van chaos achterlaat op de pleinen en in de bazaars.

Assassin’s Creed Chronicles: India is het tweede deel uit de serie en is verkrijgbaar voor € 9,99. Op 9 februari volgt Assassin’s Creed Chronicles: Russia, dat zich afspeelt tijdens de Oktoberrevolutie.

De Assassin’s Creed Chronicles Trilogy bundelt de drie delen en is als fysieke release voor PlayStation 4 en Xbox One eveneens vanaf 9 februari verkrijgbaar. Verwacht binnenkort een review op StarGamers van deze game

Ook interessant
The Mandalorian maakt opwachting in Star Wars: Squadrons
NL / EN