Assassin’s Creed komt naar je toe deze zomer!

Wil je zelf eens een leuk event bijwonen en als een van de eerste een game spelen die nog niet uit is? Lees dan eens even verder om binnenkort Assassin’s Creed Syndicate te spelen in Amsterdam!

Zover het er naar uit ziet zal de nieuwe Assassin’s Creed game op 23 oktober verschijnen. We kunnen als een echte sluipmoordenaar weer lekker klauteren en klimmen in het Victoriaanse London.

Voor diegene die niet kunnen wachten, kun je jezelf inschrijven bij Ubisoft om de nieuwe game alvast te spelen. Dit kan vanaf 16 t/m 18 juni aanstaande in Amsterdam, ter promotie van de game tijdens de E3. Het evenement zal plaats vinden op het Westergasterrein.

Tijdens dit evenement word je ondergedompeld in de Victoriaanse sferen van de Industriële Revolutie in Londen tijdens de Assassin’s Creed: Syndicate Experience. Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog als eerste ter wereld een hands-on met Syndicate.

Er is namelijk dezelfde build van de game te spelen als bezoekers van de E3, aangezien er veel Nederlanders niet naartoe gaat, is dit de ideale kans om de game alvast te testen.

Als je kans wilt maken op deze exclusieve ervaring, kan je je hier registreren: http://www.assassinscreed.com/thetour

De StarGamers crew zal er ook te vinden zijn en wel op woensdag 17 juni rond 15.00uur. Verwacht die week ook de preview van de gespeelde build! Wellicht zien we je daar?

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=ypMZFxP7Qig’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x