Battlefield Hardline krijgt nieuwe gratis content

DICE heeft besloten om Battlefield Hardline te voorzien van nieuwe DLC. Zij willen elke gamer een verrassing geven met de aangekondigde verwachte update. Battlefield Hardline: Blackout komt eraan, inclusief veel gratis content voor alle Battlefield Hardline-spelers.

Blackout is inbegrepen in dezelfde download als de update voor het basisspel, en iedereen kan uitkijken naar nieuwe maps, wapens en gadgets (naast talloze andere verbeteringen). Deze nieuwe content heeft één centraal thema: de camouflage van de duisternis. Wat gebeurt er als de lampen uitgaan, en criminele facties en politiefacties worden gedwongen om het tegen elkaar op te nemen bij het geringste beetje licht? Kom daar zelf achter, met:

  • Twee maps: Night Job en Night Woods (nachtversies van Bank Job en Backwoods)
  • 1 nieuwe gadget: Night Vision Goggles
  • 2 nieuwe wapens voor alle klassen en facties: een nieuwe versie van de RO933 en een nieuw Battle Rifle
  • Nieuwe muziek, camo’s, missies, patches, en nog veel meer

Daarnaast is de Spectator-modus bijgewerkt, voor iedereen die zijn vrienden of favoriete squads graag de perfecte misdaad wil zien plegen (en vice-versa). Lees ten slotte de forums als de update wordt uitgebracht voor onze officiële patch notes, om alles te weten te komen over de verbeteringen in de stabiliteit en gebruikersvriendelijkheid die zijn inbegrepen in deze binnenkort verwachte release.

Battlefield Hardline: Blackout is binnenkort beschikbaar.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x