The Legend of Zelda: Skyward Sword HD is nu verkrijgbaar

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD is vandaag verschenen voor de Nintendo Switch en dit wordt gevierd met een uitgebreide launchtrailer!

Spelers duiken vanaf een wolkenwereld omlaag naar verschillende gebieden met kerkers vol verschrikkelijke wezens, schatten en puzzels die zelfs de dapperste helden zwaar zullen beproeven. Dankzij de intuïtieve bewegingsbesturing kan de speler met het zwaard in alle richtingen zwaaien – wat voor het eerst ook mogelijk is met de toegevoegde knoppenbesturing.

Als vers afgestudeerde van de Skyloft ridderacademie gaat Link op zoek naar zijn jeugdvriendin Zelda om haar te redden van de mysterieuze demonenvorst Ghirahim. Daarbij wordt hij geleid en geholpen door Fi, de geest van het godinnenzwaard. Onderweg ontmoet Link vele kleurrijke personages, zoals zijn rivaal Ganderd en de mysterieuze krijger genaamd Impa. Op de rug van zijn trouwe Loftwing kan Link door de lucht vliegen en zwevende eilanden bezoeken, om vervolgens door het wolkendek omlaag te duiken en te landen in een wereld vol bossen, woestijnen, vulkanen en meer.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD biedt diverse verbeteringen voor een aangenamere spelervaring, inclusief een verbeterde framerate en het automatisch opslaan van vorderingen, naast verbeteringen aan de uitleg, hulp en informatie die het spel geeft.

Begin vanaf vandaag je avontuur en reis met Link van hoog boven de wolken tot diep onder de grond om zijn jeugdvriendin Zelda te redden, zodat zij haar lot kan vervullen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x