Ubisoft werkt aan drie Prince of Persia projecten

Tijdens de afgelopen Forward-presentatie heeft Ubisoft updates gegeven over drie Prince of Persia projecten welke op dit moment in ontwikkeling zijn.

De prachtige 2D Metroidvania-game Prince of Persia: The Lost Crown krijgt in de maand september een story expansion genaamd Mask of Darkness. Ubisoft heeft buiten de titel en release niets bekendgemaakt over deze uitbreiding, vermoedelijk krijgen we meer nieuws tijdens de Gamescom in augustus.

Prince of Persia: The Lost Crown krijgt verder vandaag een nieuwe update die 22 expert challenges aan de game toevoegt. Verder is er een boss rush modus waarbij je het achter elkaar kan opnemen tegen de verschillende bazen uit de main story. Als laatste zijn er gloednieuwe amulets en outfits voor de hoofdpersoon om te verzamelen.

Prince of Persia: The Lost Crown is verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox Series X | S, Nintendo Switch, Amazon Luna, PlayStation 4 en PlayStation 5.

The Rogue Prince of Persia die sinds kort speelbaar is op Steam Early Access, en de game heeft nu een update gekregen waarmee de Temple of Fire aan de game is toegevoegd. Dit is een nieuw gebied in de game met nieuwe uitdagingen, vijanden en valkuilen. Verder is er een nieuw wapen voor spelers om te gebruiken namelijk de Flaming Censers. Als laatste komt ontwikkelaar Evil Empire met de Meta Progression Skill Tree. Dit moet zorgen voor meer progressie na iedere run.

The Rogue Prince of Persia en de nieuwe update zijn per direct speelbaar op Steam Early Access. De game zal later ook op andere platforms verschijnen.

Prince of Persia The Sands of Time Remake heeft eindelijk een nieuwe release window gekregen. Deze game had eigenlijk in 2022 uit moeten komen maar werd uitgesteld door een backlash van fans. De eerste trailer stelde behoorlijk teleur omdat het grafisch eruitzag als een PlayStation 2-game wat het origineel ook was. Om deze reden besloot Ubisoft om de game uit te stellen en de game beter te maken zodat het voldoet aan de verwachtingen van fans. Al snel bleek dat Ubisoft Mumbai dit niet voor elkaar kon krijgen. Daarom werd besloten om Price of Persia: The Sands of Time Remake verder te ontwikkeling in het hoofdkantoor in Montreal.

Prince of Persia: The Sands of Time Remake komt uit in het jaar 2026.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x