Beleef een betoverend avontuur in Final Fantasy Crystal Chronicles Remastered Edition

Square Enix verwelkomt vandaag zowel doorgewinterde avonturiers als nieuwkomers in een unieke wereld, want FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition is nu verkrijgbaar.

FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition laat spelers een betoverend fantasy-avontuur beleven, zowel solo als met vrienden via online multiplayer met cross-play-functies*. De game is verrijkt met een schat aan nieuwe en verbeterde functies, zoals fraaiere graphics, een opnieuw gecomponeerde soundtrack, nieuwe, extra moeilijke kerkers, een nieuwe Mimic-mode en meer. FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition nodigt zowel nieuwkomers als veteranen uit om de unieke wereld van deze game te verkennen.

Spelers kunnen de game vanaf vandaag ook gratis proberen met de release van FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition Lite**, een versie die toegang biedt tot de eerste drie kerkers, die spelers zowel solo als met vrienden en cross-play-functies kunnen spelen. Daarnaast kunnen spelers die de volledige game aanschaffen als host dienen voor multiplayer-sessies met spelers die FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition Lite gebruiken. Op die manier kan een volledige party van maximaal vier caravanners tot dertien kerkers in het fantasy-avontuur doorlopen, met slechts één exemplaar van de volledige game. Spelers kunnen ook hun save-gegevens van FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered Edition Lite overzetten naar de volledige game, zodat ze na aanschaf van de volledige game hun magische avontuur kunnen voortzetten vanaf het punt waar ze in de Lite-versie waren gebleven.

FINAL FANTASY CRYSTAL CHRONICLES Remastered is nu beschikbaar voor de Nintendo Switch, PlayStation4,iOS en Android apparaten.

Ook interessant
Loop Hero komt volgend jaar naar PC
NL / EN