Black Ops 6-presentatie geeft veel informatie over aankomende game

Afgelopen weekend na de Xbox Game Showcase had Call of Duty: Black Ops 6 een eigen presentatie, waarin we meer te zien kregen van de game.

Black Ops 6 zal een uitgebreide single player campagne krijgen wat een direct vervolg zal zijn op Black Ops 2 en Black Ops: Cold War. Deze game speelt zich af in de jaren 90 na de Koude Oorlog en tijdens de Golfoorlog. Frank Woods en Russell Adler zijn terug. Net als in de vorige game wordt de speler constant geconfronteerd met de vraag: wat is echt en wat is niet echt? Spelers moeten alles in twijfel trekken en niemand moeten vertrouwen, want de waarheid liegt. De campagne bevat volgens Raven Software epische set pieces van een intense spionage stealth missie tot een heist in een casino. Spelers gaan onder andere naar de woeste Russische toendra, de uitgestrekte woestijn in het Midden-Oosten, Zuid-Europa en de VS in een race tegen de klok.

Na missies ontwaak je in de safehouse, een verlaten landhuis en zwarte locatie van de KGB. Hier kan je meer te weten komen over andere personages, puzzels oplossen, upgrades doen en bewijsstukken met elkaar verbinden om de waarheid te ontrafelen.

Call of Duty: Black Ops 6 krijgt uiteraard ook traditioneel multiplayer. Op launch zullen er 16 maps zijn. Deze zijn allemaal gloednieuw, dus geen remaster uit een oude game. 12 hiervan zijn 6 versus 6 maps. Voor launch is Activision nog van plan om een open beta test te houden. Nieuw is de zogeheten Omnimovement in Black Ops 6. Spelers kunnen hiermee bewegen zoals een echte soldaat en krijgen meer flexibiliteit in shootouts. Spelers kunnen nu glijden en springen naar iedere richting. Ook is er een nieuwe Supine Prone waardoor je kan liggen voor bijvoorbeeld een goede sniper schot. Treyarch heeft ook Intelligent Movement toegevoegd aan de game en op launch zijn er direct 10 Prestige levels om te ontgrendelen.

Black Ops 6 markeert ook de terugkeer van Round-Based Zombies, een geliefde modus van fans. Op launch zullen er twee gloednieuwe maps zijn (Liberty Falls en Terminus) en na lancering zullen er meer maps aan de game worden toegevoegd.

Call of Duty: Black Ops 6 zal op 25 oktober verschijnen voor Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation 4, PlayStation 5 en PC. Tevens zal de game op de dag van release verschijnen op de Xbox Game Pass.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x