Blizzcon is een van de grootste en vetste evenementen waar wij als gamer van kunnen dromen. Leuk detail is dat het dit jaar feest is, want Blizzard bestaat 25 jaar en tevens is het de tiende editie van de Blizzcon!

Blizzcon vindt dit jaar plaats op 4 en 5 november in het Anaheim Convention Center en zal vele verrassingen kennen. De grote eindbaas van Blizzard, Mike Morhaime, kan in ieder geval niet wachten.

“We can’t wait to celebrate our 25-year anniversary with everyone during an epic weekend of gaming, esports, and great company at our 10th BlizzCon”

 

Tijdens Blizzcon is het genieten geblazen voor de fans. Wat te denken van eSports games zoals StarCraft 2 of andere titels als World of Warcraft, Hearthstone en Heroes of the Storm. Daarnaast is er de mogelijkheid om alle recente Blizzard-games zelf testen en zijn er panels met ontwikkelaars en designers aanwezig. Natuurlijk kun je er dikke merchandise kopen, meedoen aan verschillende compo’s. Hieronder even een klein tipje van de sluier:

  • Hands-on play time with the latest versions of Blizzard Entertainment games
  • Global Finals for Blizzard esports, including the 2016 StarCraft® II World Championship Series, 2016Hearthstone® World Championship, Heroes of the Storm® Fall Championship, 2016 World of Warcraft® Arena World Championship, and more
  • In-depth discussion panels with Blizzard game developers and artists
  • Community contests with great prizes
  • Commemorative merchandise based on Blizzard’s game universes
  • More activities and attractions to be announced

Heb je tijd om naar Blizzcon te gaan, moet je wel even onder je bed kijken want een kaartje voor het evenement kost namelijk 200 dollar. Daarnaast zijn er ook tickets verkrijgbaar voor een Pre-Blizzcon diner, deze kosten 750 dollar. Flink etentje, maar de opbrengsten hiervan gaan naar een kinderziekenhuis. Ten slotte zijn er ook nog virtuele tickets, met deze kan je Blizzcon thuis op de bank of achter je PC ervaren. De prijs van deze kaartjes is nog niet bekend.

Schrijf in ieder geval 20 en 23 april in je agenda, want dan komen de eerste tickets in de verkoop. Tot die tijd hebben wij een kekke trailer van vorig jaar voor je klaar staan:

Laat een antwoord achter