Bloodborne krijgt geen remaster, vervolg of PC remaster

Volgens een betrouwbare insider is bekend geworden dat er geen vervolg, remaster of PC-versie van Bloodborne in de nabije toekomst zal verschijnen.

Dit nieuws is gemeld via ResetEra waar Omnipotent, de persoon in kwestie, al vaker betrouwbare informatie omtrent FromSoftware games heeft gedeeld. Hij geeft nu aan dat het onwaarschijnlijk lijkt dat we binnenkort iets over Bloodborne mogen verwachten.

Omnipotent geeft aan gedurende zijn tijd als insider veel gehoord te hebben over waar FromSoftware aan werkt het afgelopen paar jaar, waaronder Sekiro en Elden Ring, maar ook de Demon’s Souls-remake, Dark Souls Remastered, Metal Wolf Chaos, Deracine en dingen die nog niet zijn aangekondigd. Hij heeft in al die jaren nooit iets gehoord over Bloodborne, zelfs niet toen hij er actief naar zocht. Zo heeft hij niets kunnen vinden over een vervolg, remaster, PC-versie of zelfs een patch.

Bloodborne verscheen in maart 2015 exclusief voor PlayStation 4 en kent een grote fanbase. Fans smachten dan ook al geruime tijd op een remaster of vervolg.

FromSoftware zal later deze maand Elden Ring uitbrengen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x