Bye, bye handgebaren op de Xbox One

Ja, beste Xbox One bezitter! Morgen gaat de nieuwe Xbox One Experience online en ondanks dat er wat dingen bijkomen, gaan er ook wat dingetjes verdwijnen. Wat? Dat lees je hieronder.

Windows Central heeft door een bevestiging van Microsoft manager, Mike Ybarra, vernomen dat de handgebaren in het Xbox One-menu na de nieuwe update niet meer mogelijk zijn. Dit komt door het feit dat er erg weinig mensen gebruik maken van deze functie.

Taddaaa, en dan krijg je het besluit om deze feature te schrappen in de New Xbox One Experience update. Wel gaat deze grote update ervoor zorgen dat de interface van de Xbox One beter kan samenwerken met Windows 10.

Gelukkig zal de stembesturing met de New Xbox One Experience blijven, en deze krijgt ook een update, al moeten we nog even zien wat er precies aangepast gaat worden. Ben jij iemand die de handgebaren via Kinect helemaal “the bomb”vond? Wees maar niet bang want de games zullen gewoon nog gespeeld kunnen worden met de nodige bewegingen. Voor het menu daarentegen zul je vanaf morgen helaas een controller bij  de hand moeten pakken (hahaha, bij de hand…).

NL / EN
2
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x