Black Ops 3: Juggernog Collector’s Edition

De Call of Duty: Black Ops 3 Juggernog Collector’s Edition bevat een minikoelkast. Dat maakt ontwikkelaar Treyarch bekend.

Deze speciale editie is helaas alleen voor de PlayStation 4 en Xbox One beschikbaar. De Juggernog-koelkast is gebaseerd op de in-game Perk-a-Cola-machine, inclusief het licht en geluid. In deze koelkast kan je ongeveer 12 blikjes kwijt. Naast de koelkast krijg je er ook nog een setje viltjes bij waar allerlei emblemen van de game zelf op staan.

De collector’s Edition bevat bovendien een Season Pass die je toegang geeft tot vier download uitbreidingen. De bonus map The Giant, die voorheen Der Riesse heette, kan je ook gaan spelen. Verdere leuke extra’s van de game zijn de Weaponized 115 Personalization, Cyborg, en Black Ops 3 bonuspakketten waarmee je je eigen twist kan gaan geven aan je wapens in de multiplayerversie.

Verder krijg je nog kaarten met de concept art van de negen specialists met alle biografieën en beschrijvingen van hun eigen vaardigheden, en tot slot bevat de Collector’s Edition een steelbook en de soundtrack van de game.

Call of Duty: Black Ops 3 zal op 6 november voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en de Xbox One uitkomen.

maxresdefault

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x