Check de huiveringwekkende teaser van First-Person horror avontuur Necrophosis

De makers van de succesvolle Lovecraftiaanse titels The Shore en Eresys hebben zojuist een nieuwe teaser-trailer gelanceerd voor hun aankomende horror-indie-avontuur, Necrophosis.

Gevestigd in een raadselachtige wereld waar entiteiten uit verschillende universums samenkomen, is de protagonist alleen met één missie: om interconnectieve regio’s te verkennen in een niet-lineaire ervaring. Vervaardigd met het verbluffende detail van Unreal Engine 5, nodigt Necrophosis spelers uit in een nachtmerrieachtige wereld die de grenzen van realiteit en horror uitdaagt.

Necrophosis dompelt spelers onder in bizarre en surrealistische landschappen, elk uniek gethematiseerd met een eigen reeks griezelige puzzels en spookachtige entiteiten. De invloed van de kunst van Zdzisław Beksiński voegt een verontrustende schoonheid toe aan de omgeving, waardoor de spelervaring wordt versterkt. Geïnspireerd door games zoals Scorn, biedt Necrophosis een mix van diepgaande verhalen en spookachtige visuals, waardoor elke locatie een donkere puzzel wordt met zijn eigen angstaanjagende verhaal en mysterieuze personages.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x