Check de launchtrailer van F1 22

Codemasters en Electronic Arts hebben vandaag de launchtrailer onthuld van EA SPORTS F1 22. Dit is een dag voordat de digital-only Champions Edition lanceert op diverse platformen.

In de trailer, met F1 22-ambassadeur Charles Leclerc, ligt de nadruk op het sensationele gevoel achter het stuur van een 1000 pk sterke Formula 1-auto en de sensatie om het op te nemen tegen de beste coureurs van de Formula 1.

F1 22 geeft spelers de kans om zowel op als naast het circuit te leven als Formula 1-coureur. Naast het strijden voor de felbegeerde 2022 FIA World Championship met nieuwe revolutonaire auto’s, krijgen spelers nu ook beloningen buiten het circuit met de introductie van F1 Life. F1 Life is de nieuwe social hub die spelers de mogelijkheid geeft om te pronken met hun verzameling supercars en hun avatar te personaliseren. Wanneer de supercars zijn verzameld kunnen spelers de auto’s ook besturen in de nieuwe Pirelli Hot Lap-feature, wat het begin van het raceweekend nabootst.

F1 22 Champions Edition wordt op 28 juni 2022 uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X | S, PlayStation 4, Xbox One en PC. Deze editie bevat additionele content en drie dagen eerder toegang tot de volledige game. De Standard Edition wordt op 1 juli 2022 uitgebracht.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x