Check de nieuwe Scarlet Nexus trailer

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van de aankomende game SCARLET NEXUS.

In de op de jaren 90 geïnspireerde straten van New Himuka dalen vreemde wezens genaamd The Others neer uit de hemel om zich te vergrijpen aan menselijke hersenen. The Other Suppression Force (OSF) is samengesteld uit de beste strijders en werd gecreëerd om deze dreiging tegen te gaan. Kasane is een wees die haar ouders verloor in een aanval van The Others toen ze nog kind was.

Nadat ze geadopteerd werd door de machtige familie Randall, bleek al snel dat ze één van de OSF-leden was met het meeste potentieel. Kasane is nu een elite soldaat met sublieme fighting skills die, in combinatie met haar vlijmscherpe werpmessen, de gave van psychokinese beheerst. Ze sluit zich aan bij Yuito Sumeragi als speelbaar personage met haar eigen verhaal en vaardigheden.

Yuito groeide op in een familie die deel uitmaakte van de leidinggevende krachten binnen de overheid en heeft de obsessie en ambitie om lid te worden van het OSF. Zijn leven werd ooit gered door één van de leden van het OSF en nu wil hij niets liever dan in de voetsporen van zijn redder te kunnen treden.

Zowel Kasane als Yuito kunnen rekenen op de ondersteuning van andere teamleden zoals Gemma Garrison, Luka Travers of Tsugumi Nazar om van de dreiging die uitgaat van The Others af te komen.

SCARLET NEXUS – geschreven door Takumi Miyajima (bekend van de Tales of-reeks) – is een nieuwe actie-RPG franchise ontwikkeld door BANDAI NAMCO Studios waarin spelers de geheimen van de Brain Punk-toekomst kunnen ontdekken. De game verschijnt op Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en PC.

Ook interessant
Assassin’s Creed Vallhala patch brengt, naast aantal verbeteringen, nieuwe grafische modes naar next-gen consoles
NL / EN