Star Wars: Knights of the old Republic is oud en toch weer een beetje nieuw

Star Wars: Knights of the old Republic, een game die uitkwam in 2005 en pas in 2012 verscheen op Steam, is zeker een oudje. Maar dat je een oude game nieuwe truckjes kunt leren werd afgelopen weekend bekend gemaakt.

Ons is via IGN ter oren gekomen dat Star Wars: Knights of the old Republic zojuist een update heeft gekregen. De game werd ten tijden van zijn release behoorlijk goed ontvangen door zowel fans als niet fans van de franchise en daar heeft IGN dit weekend nog een schepje boven op gedaan.

Er is aangekondigd dat de ondersteuning van de mogelijke resoluties van het spel zijn aangepast naar modernere varianten. Zo ondersteund de game nu bijvoorbeeld een maximale resolutie van 5K.

Dat is bij verre weg niet de grootste update die onze kant op is gekomen, ook is het nu mogelijk om de game te spelen vanaf je bank. Star Wars: Knights of the old Republic ondersteund nu ook de mogelijkheid om met een controller te spelen.

Of dit veel nieuwe spelers naar de game zou trekken? Wij denken het niet, maar oude spelers van Star Wars: Knights of the old Republic gaan hier zeker van genieten.

SWTOR-KotFE

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x