The Day Before uitgesteld

Vandaag hebben MyTona en Fntastic aangekondigd dat de MMO-survivalgame The Day Before is uitgesteld.

De PC-versie van de game stond na een eerder uitstel eigenlijk gepland voor een release op 1 maart, maar dat blijkt niet meer haalbaar. 

De hoofdreden van het uitstel is een probleem met het handelsmerk voor de game. In de Verenigde Staten heeft iemand anders, kort na de aankondiging van de game, een handelsmerk op de naam vast laten leggen. Inmiddels is de Steam-pagina van het spel daardoor ook offline gehaald.

Fntastic laat weten eigenlijk een uitgebreide gameplayvideo van het spel uit te willen geven deze maand. Men moet nu eerst met hun advocaten in gesprek gaan of dat überhaupt mogelijk is gezien de kwestie met het handelsmerk.

The Day Before draait om overleven in een post-apocalyptisch Amerika dat wordt geteisterd door vleesetende geïnfecteerden en overlevenden die elkaar doden voor voedsel en wapens. Spelers moeten samenwerken – of het tegen elkaar opnemen – om te overleven. Het onderzoeken van verlaten huizen, wolkenkrabbers en wagens is daar een belangrijk onderdeel van.

The Day Before zal op 10 november verschijnen voor PC en zal op een later moment ook verschijnen voor PlayStation 5 en Xbox Series X | S komen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x