Check een bruut nieuwe gameplay trailer van Cyberpunk 2077

CD PROJEKT RED heeft vandaag een gloednieuwe video voor Cyberpunk 2077 uitgebracht, die gamers de nieuwste kijk geeft op gameplay en talloze aspecten waarin je de langverwachte game kunt ervaren.

De video bevat meer dan 5 minuten aan in-game beelden die gamers meenemen naar de gevaarlijkste megalopolis van het jaar 2077 – Night City. Nooit eerder vertoonde interacties en actiescènes worden getoond, waarbij details over het verhaal worden onthuld, evenals personages – inclusief hun achtergronden en motivaties. Naast het bespreken van de primary objective van de games protagonist, de opkomende cyber-enhanced mercenary met de naam V, is een deel van de trailer ook gewijd aan het geven van een frisse blik op de character development en enkele side activities waaraan ze kunnen deelnemen.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 10 december 2020 voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. De game zal ook speelbaar zijn op Xbox Series X | S en PlayStation 5. Op een later moment komt er een gratis upgrade voor Cyberpunk 2077-bezitters, waarbij volledig wordt geprofiteerd van de volgende generatie hardware. Deze upgrade wordt dan beschikbaar gemaakt voor bezitters van de Xbox One- en PlayStation 4-versies van de game.

Ook interessant
Scarlet Nexus toont combat in nieuwe gameplay trailers
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x