Civilization VI – Pass New Frontier: Ethiopia Pack vanaf nu beschikbaar

Het tweede DLC-pack in de Civilization VI – New Frontier Pass, het Ethiopia Pack, is nu beschikbaar op Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch en PC.

Hieronder staan de belangrijkste kenmerken:

– Nieuwe leider: Menelik II van Ethiopia
– Inclusief unieke Oromo Calvary eenheid, Rock-Hewn Church verbetering en Aksumite Legacy vermogen.
– Nieuwe spelmodus: Secret Societies (vereist Rise and Fall of Gathering Storm uitbreidingen om te spelen)

  • Voegt vier krachtige en mysterieuze Secret Societies toe aan de wereld. Om contact te maken, zoek naar een Society waar zijn invloed zich kan verbergen: Barbarian Camps, Tribal Villages, Natural Wonders of City-States. Ontdekking is niet gegarandeerd, maar je hebt meer kans om een Society te vinden dat andere spelers niet hebben ontdekt, of op continenten waar nog geen genootschap is ontdekt. Oftewel, investeer in diplomatieke zichtbaarheid  om meer over hen te weten te komen van andere leiders.
  • Het ontdekken van een Society ontgrendelt een unieke Gouverneur met krachtige bonussen, die spelers niet aan een stad hoeven toe te wijzen. Zodra je lid wordt van een vereniging, verbindt je je tot het lidmaatschap voor de rest van het spel.
  • Allianties met spelers die lid zijn van dezelfde Society genereren sneller Alliance Points, en die spelers zullen een betere mening van je hebben in de diplomatie. Spelers die lid zijn van een andere Society zullen echter een hekel aan je hebben zodra ze zich bewust zijn van jouw lidmaatschap.

– Nieuw district: Diplomatenkwartieren
– Nieuwe gebouwen: Consulaat, Kanselarij
– Teddy Roosevelt en Catherine De Medici Persona Pakket. Alleen beschikbaar voor eigenaren van de Civilization VI – New Frontier Pass. Elk Persona-pakket bevat een gloednieuwe versie van een favoriete leider, met een nieuw leidersmodel en een nieuwe achtergrond, nieuwe gameplay bonussen en een bijgewerkte agenda die de veranderingen in de persoonlijkheid van de leider weerspiegelt. “Rough Rider Teddy” blinkt uit in het bewaren van de vrede op zijn thuiscontinent, terwijl “Magnificence Catherine” de luxe kan gebruiken om de wereld te overweldigen met cultuur en toerisme.

Ook interessant
Nieuwe Pokemon trading card game uitbreiding aangekondigd
NL / EN