CoD rijdt op de broekslang van Deus Ex in nieuwe BO3 trailer

Gisterenavond is de nieuwe live-action trailer van Black Ops 3 verschenen. Opmerkelijk is wel dat er veel raakvlakken met Deus Ex zijn, en de ontwikkelaar hiervan reageert er episch op.

Gisterenavond is er een trailer verschenen waarin het verhaal/de setting van Black Ops 3 uit de doeken word gedaan. Het is duidelijk geworden dat de game zich zal afspelen in 2065, en dat we in een wereld leven waarin lichaamsmodificaties aan de orde van de dag staan.

Weer een deel dat zich in de toekomst zal gaan afspelen dus, en ik weet dat er een hoop mensen waren die hoopten dat het weer terug zou gaan naar een WW2 setting. Sucks for you guys, ik leef met jullie mee. Alsnog mag je niet ontkennen dat de het verhaal er best leuk uitziet, en het zeker niet ver van de ‘realiteit’ af zou kunnen wijken.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=Bfr053KdD6w’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Sounds familiar? Dat kan kloppen, want Deus Ex (de game die bekend staat om zijn lichaamsmodificaties) kwam een kleine twee weken geleden ook uit met beeldmateriaal van het nieuwe deeltje in de reeks. En het is hun natuurlijk ook niet onopgemerkt gebleven dat er verrassend veel overeenkomsten waren.

Zie hier de epische fotoreactie op Twitter, gepost op slechts een paar uur na de launch van de trailer.

CDTSAkeVAAIdfTg
Of de exo-suits hun terugkeer zullen maken is nog niet duidelijk. Maar zoals ’t filmpje al duidelijk maakt, gaan we dat waarschijnlijk op de 26ste nog wel zien in de gameplaytrailer.

Vertel ons, zitten jullie nog te wachten op een CoD als deze?

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x