Cyberpunk 2077 krijgt wellicht toch 60fps ondersteuning

Afgelopen week heeft CD Projekt Red de new-gen update van Cyberpunk 2077 uitgebracht. Hoewel de PlayStation 5 en Xbox Series X een flinke upgrade hebben gekregen, zijn Xbox Series S-bezitters aardig teleurgesteld over de 30fps limiet van de game op deze console.

PlayStation 5 en Xbox Series X-bezitters kunnen van de game genieten van zowel de Performance-modus die een framerate heeft van 60 fps en de Ray tracing-modus die 30 fps behaalt maar grafisch er veel beter uitziet. Helaas moeten Xbox Series S-bezitters het doen met 30 fps en een 1440p-resolutie.

Na meldingen van een aantal teleur gestelde gamers heeft ontwikkelaar CD Projekt Red via een post op hun forum aangegeven dat ze overwegen om de fps-limiet op de Series S te verhogen.

Hierbij geeft het bedrijf aan de mogelijkheid te onderzoeken voor een hogere framerate, maar dat er verder nog geen concrete plannen gemaakt zijn om dit werkelijk uit te brengen. Technisch gezien moet de Xbox Series S dit makkelijk aan kunnen. Dit verhaal zal dus nog worden vervolgt!

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x