Cyberpunk 2077: Ultimate Edition en Update 2.1 nu verkrijgbaar

CD Project RED en Bandai Namco hebben vandaag de Cyberpunk 2077: Ultimate Edition uitgebracht tezamen met de gratis Update 2.1.

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition bevat de basisgame, de uitbreiding Phantom Liberty en de veelgeprezen Update 2.0, die verschillende gameplayherzieningen en -verbeteringen introduceerde in de game. Met deze nieuwste release kunnen spelers elk verhaal dat Night City te bieden heeft in één pakket beleven.

De gratis Update 2.1 is vandaag ook uit voor current-gen consoles en pc. De update brengt een reeks nieuwe functies met zich mee, waaronder een volledig functionele NCART-metro, hangouts voor partners, een Radioport waarmee spelers naar muziek kunnen luisteren tijdens het verkennen, en nieuwe voertuigen, waaronder de Porsche 911 Cabriolet en vijf nieuwe motorfietsen. Update 2.1 is gratis beschikbaar voor alle bezitters van Cyberpunk 2077 die de game spelen op Xbox Series X|S, PlayStation 5 en pc. Voor meer inzichten van ontwikkelaars in Update 2.1 kun je in de meest recente aflevering van REDstreams Quest regisseur Paweł Sasko en producent Monika Jankowska zien, waarin ze de belangrijkste features van de update bespreken.

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X | S, PlayStation 5 en PC. De fysieke editie van de game is vanaf vandaag verkrijgbaar in geselecteerde markten en zal binnenkort in meer regio’s beschikbaar zijn.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x