Dark Souls met een gouden keeltje

Dat Dark Souls geen makkelijke game is, ja, dat weet iedereen. De meeste gamers hebben vaker het loodje gelegd dan dat ze met hun zwaard of bijl wisten te zwaaien. Maar een gamer genaamd Bearzly heeft zojuist iets gepresteerd waar menig gamer niet eens van durft te dromen. Hij versloeg de hele game niet alleen op hardcore mode, maar ook nog eens met enkel zijn stem.

Bearzly heeft wel eens vaker laten zien dat Dark Souls op vele, vaak belachelijke manieren te spelen is. Zo heeft hij dit spel al uitgespeeld op de bongo’s van Donkey Kong en op het drumstel en de gitaar van Rock Star. Echter hij wou al een hele lange tijd bewijzen dat hij het zonder controller ook kon. Het verslaan van Dark Souls was al een hele lange tijd een nummer één request, alleen wist hij niet of dit überhaupt mogelijk was. Totdat iemand hem de app Voice Attack liet zien. Deze app zet voice commands om in keyboard interacties, dus besloot Bearzly er vol voor te gaan.

Alsof de game zelf al niet moeilijk genoeg is moest hij ook nog eens rekening houden met anderhalve seconde vertraging tussen het geven van de commands en de daadwerkelijke acties. Toch wist Bearzly de game uit te spelen. Bizarre prestatie dus! Zie hier onder de video.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x