[FEATURE] De geluiden in Mortal Kombat X

Heb je je altijd al afgevraagd hoe ze al die smerige fatality geluiden maken in de meest bloederige fighter binnen het genre? Netherrealm Studios bood ons gisteren een kijkje in de keuken.

Al die onsmakelijke fatalities zouden nooit hetzelfde effect hebben zonder de orgaanverscheurende, botbrekende geluidseffecten. Net als met horrorfilms is het geluid van deze game minstens net zo belangrijk als wat er op je beeld gebeurd, en dat begrijpt de ontwikkelaar bijzonder goed.

De volgende beelden zijn uit de livestream van Netherrealm Studios gehaald, die gisteren te zien was. Waar een goeie bak slijm en een plee-ontstopper wel niet goed voor kunnen zijn. En wees op je hoede voor onvermijdelijke, ongewenste scheetgeluiden.

Ik probeerde ongeveer dezelfde geluiden te maken met >deze jongen< back in the day, kennen jullie hem nog? Manmanman, het aantal action figures dat hierdoor gesneuveld is.. Massagraven alles. Wat nog wel even gezegd mag worden; ik heb nog nooit zo’n corny-ass commercial gezien als deze, niet te toppen.

De release van Mortal Kombat X staat gepland voor 14 april en verschijnt op PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One en PC.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ronald van der Linden
Lid
8 jaren geleden

Geniaal!

0
0
NL / EN
1
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x