Een hele vette platform horrorgame wordt opnieuw uitgebracht op de Playstation4 en Xbox One. Eind juni mogen we aan de slag met Deadlight: Director’s Cut, maar eerst toont Deep Silver ons een nieuwe mode van de game.

De Survival Arena Mode zal exclusief verschijnen in Deadlight: Director’s Cut. Terwijl jij jezelf door golven zombies moet vechten, moet je ook nog eens snel en slim de aanpak kiezen die je het langst laat overleven.  Deadlight: Director’s Cutverschijnt op 21 juni voor PlayStation 4, Xbox One en PC, zowel digitaal als fysiek.

In de gloednieuwe Survival Arena Mode zijn pick-ups als wapens en munitie van levensbelang om de hordes vijanden te weerstaan. Nieuwe wapens als de Machine Gun, Molotov Cocktail en Sniper Rifle geven steeds weer een nieuwe draai aan de actie. Spelers kunnen medkits oppikken om hun energie aan te vullen, of de vernietigbare omgevingen in hun voordeel gebruiken, bijvoorbeeld door muren en andere vlakken te slopen voor toegang tot onbetreden gebieden. Er zijn ook afweermethodes die spelers kunnen benutten om nieuwe gebieden te bereiken of zombies tot staan te brengen. De klassementen van de Survival Arena Mode zijn gebaseerd op de tijd dat het spelers lukt te overleven.

De PS4- en Xbox One-versies van Deadlight: Directors Cut bieden nu ook toegang tot de Nightmare Mode, die na uitspelen van de game een alternatief einde onthuld.

Laat een antwoord achter